contingut promocionat

 

 

captura de pantalla 2019 08 13 a las 10 03 05

 

 

Descobreix el nou Mercedes-Benz Classe A

Cars Barcelona presenta el nou model del Mercedes-Benz Classe A, que té noves funcions

Cars Barcelona, el concessionari i taller oficial de Mercedes-Benz amb més de 25 anys d'experiència en el sector, que ofereix un ampli servei de venda i postvenda, i altres serveis com la venda d'accessoris, presenta el nou model de Mercedes-Benz Classe A.

Aquest nou model suposa una gran revolució en el seu desenvolupament, presenta un nou disseny més suggestiu i esportiu. El seu equipament segueix la línia Progressive i AMG Line que permet satisfer tots els desitjos dels clients a l'hora de personalitzar el seu futur o actual cotxe, tant al seu interior com a l'exterior. A més, el Classe A també està pensat per a produir una millora a un futur més sostenible amb la incorporació d'una moderna generació de motors de gasoil i dièsel que s'estableix com un referent en qüestió a potència, eficiència i depuració de gasos al tub d'escapament per tal de reduir el percentatge de contaminació.

 

Un nou concepte d'usabilitat i visualització

Interior del nou vehicle FOTO: Cedida

Interior del nou vehicle FOTO: Cedida

Tanmateix presenta un nou concepte d'usabilitat i visualització. El conductor pot crear un perfil personal a l'hora d'ajustar les funcions personalitzades de la conducció, del confort per tal de tenir la màxima seguretat. A més, gràcies al sistema revolucionari MBUX, que et permet tenir la funció parlada de tot el sistema, podràs fer trucades, regular la temperatura ambiental, la temperatura dels seients, regular la il·luminació, canviar emissores de ràdio, dir llocs sense direcció concreta i més meravelloses funcions.

Altres prestacions del Mercedes-Benz Classe A

A més, incorpora un sistema d'assistència a la conducció on té sistemes de càmeres i radars millorats, que suposa el progrés en el full de ruta per realitzar una conducció autònoma. Així mateix, resulta ser una versió més pràctica gràcies a la longitud del vehicle i la seva visió omnidireccional que crea una sensació d'espaiositat, i a més, presenta un maleter amb il·luminació i amb més volum.

Si voleu saber més sobre aquest nou model, només heu d'apropar-vos a Cars Barcelona situat a l'Avinguda de les Corts Catalanes, 13, on els seus professionals estaran disposats a mostrar-vos el nou cotxe i a resoldre qualsevol pregunta i dubte.

 
Comentaris

Destaquem