contingut promocionat
 
ACIs Personal L

 

Com detectar les altes capacitats?

ACIS Personal va néixer ara fa 15 anys per donar serveis als infants i joves amb altes capacitats, entre altres serveis

Els nens o nenes amb altes capacitats són aquells infants que tenen una capacitat intel·lectual superior a la mitjana. Aquest col·lectiu es caracteritzen per tenir uns alts nivells de rendiment intel·lectual, pel que normalment necessiten un programa especial que la majoria d'escoles no els hi poden brindar.

ACIS Personal va néixer ara fa 15 anys per donar serveis als infants i joves amb altes capacitats, entre altres serveis. El centre va començar la seva trajectòria de la mà de la psicopedagoga i mestra Carme Cadevall, amb l'objectiu que una detecció precoç ajuda a entendre el comportament de les persones amb altres capacitats. Per detectar a temps es posa en marxa un diagnòstic i seguiment del cas. A més, es faciliten pautes educatives tant per a la família com per a l'escola, perquè els infants i joves amb altes capacitats puguin desenvolupar totes les seves potencialitats i treure el màxim rendiment.

Cada persona és única i té unes necessitats individuals

Tot això s'aconsegueix amb diversos materials d'enriquiment i ampliació elaborats a mida per a cada cas. També es formen als pares i al professorat de l'escola on va l'infant i es dissenyen programes, a més de realitzar classes d'ampliació tant pels casos particulars com pels grupals per ser excel·lents en la seva formació. Una excel·lència acadèmica, emocional i social, de la que Cadevall apunta: "Perquè cada persona és única i té unes necessitats individuals, capacitats, un ritme d'aprenentatge, una forma de ser... i cal escoltar-ho perquè sigui feliç."

Tot i això, ACIS Personal també ofereix serveis a alumnes amb dificultats d'aprenentatge per ajudar-los a assolir bons resultats acadèmics i malgrat el context de crisi sanitària que està comportant la Covid-19, ACIS Personal continua treballant amb tots els alumnes perquè continuïn avançant en els seus resultats docents.

Si necessites que el teu fill o filla sigui diagnosticat o rebi una atenció personalitzada, pots demanar informació enviant un correu electrònic a info@acispersonal.com o per WhatsApp al 699 369 879.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem