Detenen a Alella el presumpte lladre d'un cotxe robat a Sant Cugat

Alella compta amb un sistema de control de matrícules per prevenir robatoris

La Policia Local d'Alella (Maresme) va detenir el passat 28 de febrer el presumpte autor del robatori d'un cotxe a Sant Cugat. La detenció es va fer gràcies al sistema de control de matrícules que l'Ajuntament d'Alella ha instal·lat al municipi i que detecta si un vehicle està inclòs a les bases de dades policials.

Així, aquest sistema va detectar que un vehicle que circulava pel poble costaner estava inclòs dins de les bases de la policia i constava com a cotxe robat a Sant Cugat. La Policia Local va poder detenir el suposat lladre.

El sistema de control d’accés de vehicles es va instal·lar a finals de juliol en una vintena de punts estratègics d'Alella, com a mesura preventiva per intentar reduir el número de robatoris a domicilis. L’objectiu és identificar les matrícules dels vehicles als punts del control preventiu per comparar-les amb llistes de vehicles inclosos en les bases de dades policials i alertar, en temps real, en el cas que algun dels vehicles detectats estiguin en aquest llistat.

Recentment, la Policia Local d'Alella també ha detingut gràcies a aquest sistema a un presumpte lladre acusat de diversos robatoris en domicilis de la zona del Maresme.

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem