Detenen dues persones per vendre T-10 falsificades a meitat de preu

Venien les targetes de transport T-10 a cinc euros, quan el seu preu real és de 10.

Els Mossos d'Esquadra van detenir dimarts 23 d'agost dues dones que venien targetes de transport T-10 falsificades a meitat de preu. Les detingudes, de 29 i 43 anys, són de nacionalitat espanyola i veïnes de Barcelona. Els Mossos van saber que des de feia setmanes un grup de dones recorrien mercats municipals oferint a possibles clients targetes de metro falsificades. Les lladres simulaven vendre objectes de bijuteria o complements de roba i quan s'apropava algun comprador li oferien les targetes falsificades per la meitat del seu valor.

Les detingudes treballaven de forma organitzada: buscaven arribar als mercats durant les primeres hores d'activitat, sempre de dia, i, un cop allà, es distribuïen les tasques, una feia la captació de clients i les vendes i l'altra feia tasques de vigilància.

Davant d'aquests fets, els agents van organitzar un dispositiu per un dels mercats que freqüentaven amb l'objectiu de localitzar les dues dones. El 23 d'agost 9.30 hores, els agents van localitzar dues dones carregades amb bosses. La parella, que no va obrir les bosses en cap moment, oferia petits objectes que duien a les mans a la gent que s'hi atansava.

Els policies van aturar les dones i es van identificar. Aleshores la parella va assegurar que estaven venent bijuteria però, en l'escorcoll, els Mossos van trobar diversos bitllets fraccionats i 22 targetes T-10 falses.

Aquests títols de transport falsificats es venien de manera il·legal per un preu de cinc euros cadascun quan les targetes que es compren oficialment tenen un valor de 9,95 euros. A més, els investigadors van comprovar que les falsificacions tenien un bon nivell d'especialització i que eren plenes de detalls per assemblar-se al màxim a les originals. Les dones estan a l'espera de citació judicial.
 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem