Roben un BMW X5 a Sant Cugat

S'ha publicat un anunci a Vehículos Robados per trobar-lo

El passat 22 d'agost van robar un BMW del model X5 a Sant Cugat. A la pàgina web de Vehículos Robados, un portal ciutadà creat per ajudar a recuperar els cotxes robats, es pot veure la fitxa d'aquest vehicle robat al municipi santcugatenc.

Es tracta d'un BMW de color negre i amb cinc portes. És de l'any 2007 i la matrícula és 3335-GGT. Té un adhesiu triangular del Club Natació Barcelona en la part de darrere del cotxe, al costat del far de la part esquerra. 

En aquest web també hi ha un apartat per indicar si s'ofereixen recompenses per gent que trobi els vehicles robats. En el cas del cotxe de Sant Cugat, s'indica que la recompensa serà a convenir segons l'estat del vehicle.

Robatoris de cotxes alta gamma

Fa dos mesos, el president del Consell de barri Centre-Est, Ferran Villaseñor, va donar a conèixer que els robatoris de cotxe d'alta gamma havien augmentat a Sant Cugat, concretament al voltant de l'Hospital General, 


Va ser en una comissió de Seguretat del barri on la Policia va donar compte de l'augment de dos tipus de delictes a Sant Cugat: robatoris a cases i robatoris de cotxes d'alta gamma. Segons va transmetre Villaseñor, la policia va informar que els cotxes es robaven per ser utilitzats per fer atracaments a l'autopista.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem