Detinguda una dona a Sant Cugat per robar rellotges d’alta gamma

La detinguda acumula més de 10 antecedents policials per robatoris de similars característiques

Una dona de 23 anys, de nacionalitat romanesa i veïna de Barcelona ha estat detinguda, aquest dimarts 1 de novembre a Sant Cugat, com a presumpta autora d'un delicte de furt.


 
El furt es va cometre el diumenge 30 d’octubre a Sant Cugat, cap a les dues del migdia, quan la víctima estava a l’interior del seu vehicle mentre esperava que s’obrís la porta del garatge per tal d’accedir-hi. L’home tenia el braç recolzat a la finestra del vehicle i la finestra oberta de manera que quedava a la vista el rellotge d’alta gamma que portava.
 

En aquell moment va passar per davant una dona caminant a la qual va cedir el pas. La dona va aprofitar per adreçar-se al conductor i fer-li proposicions de caràcter sexual mentre li tocava el braç. Tot i que l’home va defugir la proposta quan va arribar a casa seva es va adonar que no tenia el rellotge, la dona havia aprofitat la distracció per sostreure-l’hi. Aquests fets van ser denunciats el mateix dia a la comissaria de Sant Cugat.
 


El dimarts 1 de novembre agents que patrullaven per la rambla Rivera van localitzar una dona la descripció de la qual coincidia amb la que havien denunciat pel furt del rellotge. Un cop identificada van comprovar que la senyora tenia també una ordre policial de detenció per part d’una comissaria de mossos de Barcelona per fets similars, motiu pel qual va quedar detinguda.
 

La dona, la qual acumula més de 10 antecedents per delictes de similar tipologia, va passar a disposició judicial el dimecres 2 de novembre davant el jutjat en funcions de guàrdia de Rubí, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Més robatoris similars al municipi

Aquest no és el primer cas en què a un veí de Sant Cugat li roben un rellotge d'alta gamma mentre el distreuen.

I és que el passat 19 de setembre, una dona va robar a un senyor de 75 anys el seu rellotge Rolex mentre el distreia fent-li una abraçada.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem