Doble premi internacional de disseny per les impressores HP creades a Sant Cugat

HP Barcelona és un dels centres més importants de la companyia fora d'Estats Units

HP PageWide XL i la impressora multifunció HP DesignJet T830, ambdues dissenyades en el centre HP Barcelona, situat a Sant Cugat, han estat guardonades amb als premis Red Dot 2016. Aquests, celebrats a Essen (Alemanya) reconeixen els millors dissenys dels productes més destacats de l'any. D'aquesta manera HP Barcelona es consolida líder mundial en matèria de disseny.

Les instal·lacions a Sant Cugat alberguen la seu de 12 negocis de la companyia i és un dels centres més importants de l'empresa fora dels Estats Units.

HP PageWide XL

Impressora HP PageWide XL 8000 FOTO: Cedida

HP PageWide XL ha aconseguit el premi Red Dot: Best of the Best Design Award, per la seva qualitat i disseny. Aquest tipus d'impresora està orientat al mercat professional per a la producció de documents com ara bé plànols, pòsters i mapes.

Segons informa HP, aquest model en color i monocroma ofereix rapidesa i fins a un 50% d'estalvi en els costos totals de producció.

HP DesignJet T830

Impressora HP DesignJet T830 FOTO: Cedida

La impressora HP DesignJet T830 també va ser guardonada amb una distinció internacional de disseny amb el premi Red Dot Product Design 2016.

"L'HP DesignJet T830 és una impressora multifuncional i amb capacitat d'estalvi pensada per fer-ne ús des de casa", informa l'empresa tecnològica.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem