Una impressora d'HP Sant Cugat, premiada com un dels millors dissenys del 2016

La impressora dissenyada des de Sant Cugat és un dels 75 millors dissenys de l'any

La impressora de gran format HP PageWide XL, dissenyada a la seu que la multinacional té a Sant Cugat, ha rebut el Premi iF Or, un dels guardons de disseny industrial més prestigiosos en l'àmbit internacional. D'aquesta manera, el certamen iF Design Award ha situat aquesta impressora entre els 75 millors dissenys de l'any de la llista Best of the Best, entre 5.300 candidatures de marques de "primer ordre".

Els enginyers del Centre Internacional d'HP, situat a Sant Cugat, han executat totes les fases de concepció, disseny i desenvolupament d'aquesta impressora, que s'enfoca al mercat professional per a la producció de documents com plans, pòsters o mapes. Cal recordar que Sant Cugat acull la seu mundial del negoci d'Impressió de Gran Format de la multinacional nord-americana.

El jurat del certamen, que va tenir lloc el passat 4 de març a Munic, va destacar la "innovació aplicada" per millorar l'"ús i eficiència" d'aquesta impressora. A més, van apuntar el disseny visual de l'aparell com un dels elements més destacats. Una altra impressora i el concepte d'impressora 3D d'HP, fabricades també a Sant Cugat, ja van guanyar l'any passat el segell iF d'excel·lència en el disseny.

Cada any i des del 1953, iF International Forum Design GmbH organitza una de les competicions de disseny més famoses i valorades del món: el iF Design Award. Reconegut com un símbol d'excel·lència en el disseny de tot el món, el premi de disseny iF rep més de 5.000 sol·licituds de 70 països cada any.

Imatge de la impressora dissenyada a HP Sant Cugat. FOTO: Cedida

Més informació
 
Comentaris

Destaquem