El Bosc Literari de la Serreta estrena el recorregut per la història del tren

Catorzena edició del Bosc Literari, un recorregut pel bosc de Saladrigues amb la literatura com a fil conductor

Valldoreix ha estrenat la 14a edició del Bosc Literari de la Serreta, dedicat enguany al centenari del ferrocarril a Sant Cugat. Una vuitantena de veïns i veïnes han participat aquest diumenge, 28 de gener, en la inauguració d'aquest recorregut pel bosc, situat a l'entorn del carrer Canal de la Mànega, amb la literatura com a fil conductor.

La vicepresidenta de l'EMD de Valldoreix, Susanna Herrada, ha presidit un acte que ha comptat amb les explicacions de l'historiador Jordi Casas sobre la influència i importància del tren pel municipi. La trobada ha finalitzat amb una degustació de 'migas' del Centro Castellano Manchego de Sant Cugat. L'acte està organitzat per l'Associació de Veïns de la Serreta i l'Ajuntament.

Les set estacions de ferrocarril de Sant Cugat del Vallès estan representades en el recorregut del Bosc Literari. Així, trobem plafons amb informació històrica i imatges antigues de les estacions de les Planes, Floresta, Valldoreix, Sant Cugat, Mira-sol, Sant Joan i Volpelleres. "Us convidem a fer una passejada per les estacions del nostre municipi", explica el cartell que anuncia l'espai.

FOTOS: Lali Puig

Més informació
 
Comentaris

Destaquem