El Casal de Mira-sol ja disposa de nous i remodelats espais

L'objectiu de la redistribució de les sales ha de facilitar l'optimització dels seus usos

El Casal de Mira-sol ja disposa de nous espais, i d'altres de remodelats, amb l'objectiu d'optimitzar l'ús de l'espai de l'equipament. Entre les principals accions que s'han dut a terme a l'edifici, on es treballa des de l'agost, s'ha creat una sala d'actes i un espai polivalent, s'ha modificat el vestíbul i s'ha remodelat la sala tallers.

Unes actuacions desenvolupades per l'Ajuntament de Sant Cugat en funció de les necessitats expressades per la Coordinadora d'entitats de Mira-sol en un procés de treball participatiu. El canvi s'ha presentat oficialment aquest dimarts, 7 de febrer, quan la tinenta d'alcalde de Cultura i presidenta del Consell de Barri de Mira-sol, Carmela Fortuny, ha visitat les obres de reforma i redistribució dels espais al Casal.

Pel que fa a les principals accions desenvolupades, s'ha creat un punt d'atenció al públic al vestíbul per desenvolupar les tasques de consergeria i administració amb l'objectiu de millorar l'atenció als usuaris del Casal.

D'altra banda, s'ha creat una Sala d'actes de més de 90 metres quadrats on es podran desenvolupar actes amb convocatòria gran d'assistència, que disposa amb capacitat per a 70 persones assegudes.

També s'ha traslladat l'Espai Bar al passadís entre les 2 ales del Casal, i s'ha traslladat el Servei d'Educació PFI a l'ala vella del Casal, fet que aglutina els serveis educatius del casal i permet un major control dels usuaris evitant problemes de convivència.

D'altra banda, s'ha creat un nou Espai Polivalent per fomentar el treball de cos. Un espai que s'ubica a l'antiga aula d'informàtica. Pel que fa a l'espai d'Entitats i el despatx del centre, aquests s'han traslladat a l'ala nova, que suposa una millora de les condicions de treball de la direcció del centre.

Finalment, s'ha arranjat la Sala Tallers, on 4 companyies locals realitzen actualment residències de teatre.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem