El Holi Festival ja és aquí per la Festa Major a Sant Cugat

La festa se celebra aquest dissabte, 1 de juliol, al parc de Ramon Barnils

El Holi Festival de Festa Major a Sant Cugat aquest dissabte 1 de juliol a les 19 hores al parc de Ramon Barnils. Una festa que aplegarà centenars de joves per gaudir d'una tarda de música, ball i color. Enguany és la tercera edició de la festa, nascuda a proposta del Consell de Joves de la ciutat, i com a novetat, els pigments s'hauran d'adquirir prèviament al punt d'informació. Un punt d'informació que estarà ubicat a la plaça d'Octavià, i on es podrà trobat el pack Holi per 3 euros a partir del 28 de juny.

 

Durant la festa, hi haurà l'animació musical de Furby & Arnold, Martin Farrel & Sir Apollo i Dj Sparky. Una activitat organitzada pel Consell de Joves, amb el suport de la DesPlaça Jove.

 

El Holi Festival és una de les activitats pensades per als joves de la Festa Major de Sant Cugat d'aquest any, que s'iniciarà el 28 de juny, amb el pregó a càrrec del Sant Cugat Esport Futbol Club i finalitzarà el 2 de juliol amb la projecció de les imatges de la Festa.

El TOT amb la Festa Major

La Festa Major d'enguany arrencava aquest dimecres, 28 de juny, amb el seguici i el pregó a càrrec del Sant Cugat Futbol Club.

 
 
Des de llavors i fins diumenge, 2 de juliol, més de 300 activitats donen forma a la festa grossa del municipi. Com no podia ser d'una altra manera, el TOT està fent un ampli seguiment de la cita oferint les activitats, les cròniques, els vídeos i les millors imatges de tot el que dona de si la Festa Major.


 
Podeu seguir tota la informació de la festa a través de la pàgina web www.totfestamajor.cat, o a través de les xarxes socials del TOT, Facebook, Twitter i Instagram.


 
D'altra banda, amb l'inici de Festa Major arrencarà la 20a edició del concurs TOT Fotoportada. Des del mateix dia 28 i fins al 22 de setembre podeu enviar un màxim de dues fotografies de qualsevol de les categories del concurs, que compta amb més de 8.000 euros en premis. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem