L'esport, protagonista amb vint activitats en la Festa Major de Sant Cugat

La Trobada Jove de l'Esport al Carrer i el Torneig de 3X3 de futbol sala, les novetats d'aquesta edició

Un any més, l'esport serà un dels plats forts en la Festa Major de Sant Cugat, que se celebrarà del 28 de juny al 2 de juliol, i en el que el pregoner serà el Sant Cugat Futbol Club, que l'any passat va celebrar el seu centenari. En només 4 dies hi haurà un total de 20 activitats esportives, que es concentraran entre divendres, dissabte i diumenge.

El primer dia esportiu de la festa grossa de la ciutat serà el dijous 29 de juny, amb una nova edició de l'Esport al Carrer de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), que es farà al Parc de Can Vernet dijous, divendres i dissabte, i amb la tradicional festa de cloenda del curs de l'Escola Sant Cugat (hip-hop), a la plaça de Can Quitèria.

La Trobada Jove de l'Esport al Carrer, una de les novetats

El Club de Riders Sant Cugat participarà, amb dues activitats, en la Festa Major de Sant Cugat. FOTO: Lali Álvarez

Divendres 30 de juny començarà amb el segon Campionat d'Skateboard, que organitza el Club de Riders Sant Cugat a l'skate parck del parc de la Pollancreda. El FS Sant Cugat organitzarà el primer Torneig 3X3 de futbol sala Ciutat de Sant Cugat i també un partit de veterans d'exjugadors d'aquesta entitat. Ambdues activitats es faran al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler. La tercera edició del Torneig de Volei Platja, que organitza el Club Voleibol Sant Cugat al sorrat del parc de Can Vernet, es jugarà entre divendres i dissabte. També es jugarà una nova edició del Torneig Alguna Pregunta Menys? de futbol-7, que enfronta els polítics i els periodistes de Sant Cugat, a la ZEM Jaume Tubau.

Una de les novetats esportives és l'organització, per primera vegada, de la Trobada Jove de l'Esport al Carrer, a càrrec de l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET). Es farà divendres i dissabte a la nit al parc de Can Vernet.

Dissabte, 10 actes

IMG 0762

El dissabte 1 de juny se celebrarà el 2n Meeting de Bàsquet Unificat al Pavelló 3. També el 2n Torneig 12 hores Futbol Sala Femení "Pas a Pas amb el Càncer de Mama", al pavelló municipal de la Floresta. Entre dissabte i diumenge es jugarà, un any més, el Torneig de Pàdel de Festa Major, a la ZEM Jaume Tubau, on també es jugarà dissabte un nou Torneig de Futbol-7 de Festa Major. El segon Scooter Contest de Sant Cugat l'organitzarà el Club de Riders Sant Cugat a l'skate park del parc de la Pollancreda. El Club d'Escacs Sant Cugat muntarà el tradicional Torneig de Partides Ràpides d'Escacs als Jardins del Monestir. L'últim acte serà la Concentració i Passejada de motos que, una edició més, organitza el club Rat Penats, amb sortida i arribada a la plaça de Sant Francesc.

Diumenge, últim dia de festa major

El diumenge 2 de juliol es faran 6 activitats més de festa major. L'OMET organitzarà la 15a Pedalada de BTT-7a Travessa de Running, amb sortida i arribada al parc de la Pollancreda. El 4t Torneig de Petanca de Festa Major el fa el CP Sant Cugat Atlètic a les seves instal·lacions del parc de la Pollancreda. El Club d'Aeromodelisme i Ràdio Control Sant Cugat oferirà una jornada de portes obertes amb l'actuació de diferents pilots catalans, al Camp de Vol de Can Graells. El Club d'Escacs Sant Cugat també farà una Exhibició de Partides Simultànies d'Escacs, amb un Gran Mestre, als Jardins del Monestir. El Qgat Patina tornarà a oferir la Patinada Popular, amb sortida a la pista de bàsquet del parc de la pollancreda. L'últim acte esportiu de la Festa Major de Sant Cugat serà la Passejada de l'Associació Excursionista Altiplà, amb sortida del Passeig Gaudí amb l'Avinguda Pla del Vinyet.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem