El popular bar La Bohèmia tanca el 26 de desembre per ordre de l'Ajuntament

El consistori argumenta que un local d'aquestes característiques és "inviable" al centre de la ciutat

El popular bar musical la Bohèmia tancarà les seves portes definitivament per una ordre de l'Ajuntament, segons ha explicat la propietaria del bar Mercedes Muñoz al TOT Sant Cugat. L'última nit que el Bohèmia estarà obert serà la del 26 de desembre al diumenge 27 de desembre.

"Hem rebut una ordre que hem de tancar el dia 30 d'aquest mes de desembre. Els motius que ens diu l'Ajuntament és que al centre de la ciutat no és viable un local d'aquestes característiques, perquè saben que complim tota la normativa, i saben que fem esforços per controlar el soroll al carrer.", ha dit Muñoz. "Fins i tot al mes d'abril vam renovar la llicència. Ens sap molt de greu perquè són molts records que es quedaran al Bohèmia i hi ha clients que són de la família", ha lamentat. 


Muñoz ha explicat que la única solució seria posar un contenciós administratiu. "Aquesta solució podria durar anys i durant el temps que durés hauríem de tenir tancat". 

Bohèmia abierto hasta el amanecer

Tot i això, la propietària ha explicat que obriran un altre local a l'avinguda de les Corts Catalanes que es dirà Bohèmia abierto hasta el amanecer. "Volíem compaginar els dos negocis, esperem poder tornar a organitzar jazz i concerts amb grups del poble en aquest nou local.

Està previst que el nou espai obri al febrer.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem