El PP celebra que es prenguin mesures per millorar la seguretat a Sant Cugat

El grup popular lamenta, però, que les decisions "arribin tard"

El Partit Popular de Sant Cugat s'ha mostrat "satisfet" amb el fet que "es faci alguna cosa per millorar la seguretat a Sant Cugat, encara que sigui tard". Així ho ha explicat el portaveu del grup municipal, Álvaro Benejam, aquest dijous, 6 d'octubre, en roda de premsa.

"Tot i que Sant Cugat no és una ciutat insegura, els robatoris amb força a domicilis han augmentat aquest 2016", ha argumentat Benejam, reclamant que "fa falta augmentar el nombre d'efectius de Mossos d'Esquadra a la ciutat, així com de Policia Local", recordant que la ràtio a Sant Cugat està al 30%.

"Fins fa pocs dies, l'alcaldessa de Sant Cugat no havia pres mesures, ara s'estan fent passes endavant", ha celebrat, així com la reunió que mantindrà aquest mateix divendres amb la Conselleria d'Interior. "Estem satisfets que es faci alguna cosa, encara que sigui tard", ha sentenciat.

En la mateixa línia, Benejam ha valorat com a positiu la convocatòria de la Conselleria d'Interior per a 500 noves places de Mossos d'Esquadra, tot i que "és insuficient per assolir el que la realitat demana". "Esperem que a Sant Cugat ens toquin una bona part d'aquests agents", ha dit.

En la mateixa línia, Benejam ha lamentat que al mes de juliol es rebutgés al Ple Municipal la moció per demanar més Mossos d'Esquadra. "Avui l'alcaldessa fa el que demanàvem en aquell moment, i votant-ho en contra. És positiu que ens faci cas, encara que en aquell moment ho denegués perquè érem nosaltres qui ho presentava", ha lamentat.

"Abans de refusar-ho, hauria pogut comprovar si la petició era real, no dir que no, i després fer-ho a posteriori", ha afirmat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem