El seguiment continua sent massiu a Sant Cugat en el 2n dia de la vaga de metges

Els metges dels CAP de Sant Cugat, gestionats per Mútua Terrassa, continuen fent un gran seguiment de la vaga

Els metges dels CAP de Sant Cugat ha fet un seguiment massiu del segon dia de la vaga convocada per Metges de Catalunya. En aquest sentit, Delegat Burgaña, metge del CAP de Sant Cugat i president del Comitè d'empresa i delegat sindical de Metges de Catalunya, ha explicat al TOT Sant Cugat que "el seguiment està sent bo". De totes maneres, ha mostrat preocupació pel que fa a la vaga del sector concertat. "Nosaltres no estem en una taula de negociació amb el patronat de Mútua Terrassa, mentre l'ICS sí que negocia amb el seu patronat", ha assenyalat.

Aquest dimecres, 28 de novembre, hi ha la tercera jornada de vaga convocada pels professionals facultatius, que demanen millores en la seva activitat per tal de poder atendre amb més qualitat als pacients.

Així doncs, durant el dimarts 27 de novembre al matí, el seguiment de la vaga ha estat del 91%, mentre que durant la tarda està sent del 86%. Tot i això, els serveis mínims segueixen garantits. La vaga continuarà, si no hi ha cap moviment, fins al divendres i durant el dimecres 28 de novembre els metges dels CAP de Sant Cugat aniran a la mobilització davant del Parlament de Catalunya.

Així va anar la vaga durant el dilluns 26 de novembre a Sant Cugat.

Més info: Seguiment massiu de la vaga de metges als CAP de Sant Cugat

Més informació
 
Comentaris

Destaquem