contingut promocionat
Centre pediatria Can Mora L

 

El TOT convoca el 9è concurs de postals de Nadal

El concurs s'orienta a infants de Sant Cugat amb edats de 3r de primària i el Centre de pediatria de Can Mora és el patrocinador

El TOT Sant Cugat ha posat en marxa la 9a edició del concurs de postals de Nadal adreçat als alumnes de 3r de primària de totes les escoles de Sant Cugat, i encara que el concurs es comunica a totes les escoles perquè participin, qui ho desitgi ho pot fer a títol personal. La temàtica nadalenca del concurs és doble, l'any que el TOT Sant Cugat celebra el seu 35è aniversari. Per això, la temàtica del concurs haurà de ser el Nadal i l'aniversari del TOT. La unitat de pediatria del Centre Sanitari Can Mora és el patrocinador del concurs, el qual donarà el premi al guanyador i a tots els qui paticipin al concurs!

 

canmora pediatria N

 

La tècnica del dibuix és lliure. Cada participant només podrà presentar una única obra original i inèdita amb el format és l'espai de la portada del TOT: 158 (ample) x 170 (alt) mm.

La data límit d'entrega de les obres serà el dijous 3 de desembre en format original, amb el nom i cognoms de l'autor, edat i curs, dins d'un sobre i amb el segell de l'escola a les oficines del TOT Sant Cugat, al carrer de Sant Antoni, 42, de Sant Cugat.

Premis pel guanyador i els participants

L'obra guanyadora es publicarà a la portada del TOT Sant Cugat del dia 24 de desembre, mentre que la resta d'obres participants es publicaran a la versió web del TOT Sant Cugat. A més, l'infant guanyador rebrà entrades per al Tibidabo per a tota la seva família i una revisió dental gratuïta del Centre Sanitari Can Mora. La resta de participants també podran tenir una revisió gratuïta enviant un correu al mail: info@centrepediatriacanmora.com.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem