CENTRE SANITARI CAN MORA UNITAT DE MEDICINA INTEGRAL I ESPORTIVA

CENTRE SANITARI CAN MORA UNITAT DE MEDICINA INTEGRAL I ESPORTIVA

En aquesta unitat de Medicina integral i esportiva es tracta l'organisme com un tot, on es posa en relació tots els òrgans del nostre cos amb l'estat físic i mental. El que pretén aquesta unitat és que el pacient elimini tot allò que pugui alterar el nostre sistema immunitari. Aquests mètodes s'utilitzen de forma complementària al tractament de patologies.
Medicina esportiva, Medicina integrativa, Activitats físiques, Acupuntura, Fisioteràpia, Osteopatia, Psiconeuroinmunologia.

Consulta aquí el quadre mèdic

L’atenció del és a Carrer Sant Jordi, 30 de dilluns a divendres de 9h a 20h 

Ara pots disposar de la targeta de medicina esportiva i sumar avantatges per a tota la família. Descomptes en serveis privats de Medicina de l'Esport, Cardiologia, Traumatologia, Odontologia, Biomecànica del Peu, Podologia, Fisioteràpia, Osteopatia, Nutrició Esportiva i Entrenador Personal. I a més descomptes en equipament esportiu a la botiga Sant Cugat Esports.

Especialitats: Medicina esportiva Medicina integrativa Activitats físiques: Gimnàstica correctiva, Pilates mat i reformer, Gimnàstica Prepart i Gimnàstica Postpart Acupuntura Fisioteràpia: Drenatge limfàtic, Recuperació de sòl pèlvic i Teràpia neural Osteopatia  Psiconeuroinmunologia  

Correu electronic: info@centrecanmora.com

Més informació
Coneix els tractaments innovadors d'aquests dentistes de Sant Cugat
El TOT convoca el 9è concurs de postals de Nadal
Sánchez: “El peu és la base de tot el nostre cos i no se li dona importància”
Adreça

Localitat: SANT CUGAT DEL VALLES

Adreça: SANT JORDI, 37

Com arribar-hi
Contacte
Horari
De dilluns a divendres de 9h a 20:30h