El Valldoreix FC, pregoners de la Festa Major

L'equip de futbol de Valldoreix celebra els deu anys de vida el 2020

El Valldoreix Futbol Club serà el pregoner de la Festa Major de Valldoreix, que se celebra entre el 13 i el 16 de setembre. El pregó tindrà lloc el divendres 13 a partir de les 20.30 hores, a la plaça del Casal de Cultura.

El Valldoreix Futbol Club inicia enguany la seva segona temporada a 2a Catalana i habitualment juga els seus partits al Camp de Futbol Municipal de Vallvidrera. El 2020, l'equip esportiu celebrarà deu anys de vida.

 

La Festa Major

Un dels altres protagonistes de la festa grossa valldoreixenca serà l’Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix, que enguany celebren els cent anys d’història. Per aquest motiu, dijous oferiran una conferència sobre tota la seva trajectòria i aportació a la vila. Serà a partir de les set de la tarda a la seu de l’entitat.

La cultura popular també tindrà el seu espai, amb la Plantada dels Gegants de Valldoreix, de Sant Cugat, de l’Escola Jaume Ferran i Clua i el Cap Gros “Daurix” de Valldaurex el dissabte a les 16.30 hores a la plaça del Centre Cultural. El diumenge a les 11.30 hores serà el torn dels Castellers.

 

En música, destaca el concert dels Búhos a les 23.30 hores de dissabte a la plaça del Centre Cultural. I també hi ha Concurs de Paelles, diumenge a l’espai del garden.

El programa complet de la Festa Major de Valldoreix

Més informació
 
Comentaris

Destaquem