Els 13 espais de la Festa Major de Sant Cugat

La Taverna, l'espai familiar del Parc Central, el Desplaça Jove o l'Espai d'Arrel de la plaça d'Octavià són alguns dels racons de la Festa Major de Sant Cugat

La Festa Major de Sant Cugat omplirà els carrers i places de la ciutat amb més de 160 activitats entre el 27 i el 30 de juny. Quatre dies amb actes i esdeveniments per a tots els públics i gustos.

 

La Festa Major compta amb tretze espais diferenciats enfocades a diferents públics (joves, famílies, infants...) i temàtiques (música, dansa, cultura popular, gastronomia...). El TOT resum en aquest mapa tots els racons i les principals activitats que s'hi realitzen. Clicant als icones, apareix la informació de cada espai.

 

Segueix tota l'actualitat de la Festa Major al canal del TOT i consulteu les activitats a l'agenda. Tota l'actualitat la podeu trobar a les xarxes socials del TOT Sant Cugat, a Twitter, Facebook i Instagram. I aquest mateix divendres, 21 de juny, podeu trobar el programa TOT Festa Major juntament amb la revista. També podeu consultar el programa en format digital.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem