Els 13 espais de la Festa Major de Sant Cugat

La Taverna, l'espai familiar del Parc Central, el Desplaça Jove o l'Espai d'Arrel de la plaça d'Octavià són alguns dels racons de la Festa Major de Sant Cugat

La Festa Major de Sant Cugat omplirà els carrers i places de la ciutat amb més de 160 activitats entre el 27 i el 30 de juny. Quatre dies amb actes i esdeveniments per a tots els públics i gustos.

 

La Festa Major compta amb tretze espais diferenciats enfocades a diferents públics (joves, famílies, infants...) i temàtiques (música, dansa, cultura popular, gastronomia...). El TOT resum en aquest mapa tots els racons i les principals activitats que s'hi realitzen. Clicant als icones, apareix la informació de cada espai.

Segueix tota l'actualitat de la Festa Major al canal del TOT i consulteu les activitats a l'agenda. Tota l'actualitat la podeu trobar a les xarxes socials del TOT Sant Cugat, a Twitter, Facebook i Instagram. I aquest mateix divendres, 21 de juny, podeu trobar el programa TOT Festa Major juntament amb la revista. També podeu consultar el programa en format digital.

Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?