El correfoc infantil encén els carrers de Sant Cugat

Infants i joves han estat els protagonistes del primer correfoc de la Festa Major de Sant Cugat

Els Diables han fet cremar els carrers del centre de Sant Cugat en el primer correfoc de la Festa Major, el correfoc infantil i jove, aquest divendres 28 d'abril. Petits i grans han sortit de la plaça d'Octavià al voltant de les 20.30 hores i, després d'un recorregut que els ha portat per places com Sant Pere, Quatre Cantons o Alcalde Magí Bartralot, han tornat a peus del Monestir per l'esclat final.

 
correfoc infantil 5

Corre el foc del correfoc infantil i jove. Foto: Alex Gómez

Els Diables de Sant Cugat han realitzat el correfoc en solitari, ja que finalment les colles dels Diables de Castellterçol, Drac i Diables de Can Sant Joan i Cabrons i Bruixes de Centelles no han participat de la festa per les altes temperatures.

 

Festa de l'aigua. Foto: Bernat Millet.

La Festa Major al TOT

Segueix tota l'actualitat de la Festa Major al canal TOT Festa Major, i consulteu les activitats previstes a l'agenda. Tota l'actualitat la podeu trobar a les xarxes socials del TOT Sant Cugat, a TwitterFacebook i Instagram. I des del divendres, 21 de juny, podeu trobar el programa TOT Festa Major juntament amb la revista. També podeu consultar el programa en format digital. No us perdeu res!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem