Els forns Vallespà seguiran proveint Sant Cugat, segons l'advocat de l'empresa

L'advocat de l'empresa ha apuntat a un accident en un forn com a causa de l'incendi

Els 8 forns de pa Vallespà de Sant Cugat seguiran abastint els santcugatencs de productes. Així ho ha assegurat Pedro Franco, advocat de l'empresa, en declaracions al TOT Sant Cugat.

Després de l'incendi que va destruir la panificadora el dijous, 25 de febrer, i que els forns Vallesà de Sant Cugat obrissin aquest divendres, dia 26, amb les reserves de les botigues, Franco ha aclarit aquest dissabte, 27 de febrer, que “les botigues Vallespà seguiran subministrant els seus productes a Sant Cugat” després que “s'ha reposat el subministrament amb un altre proveïdor, fet que farà possible seguir abastint els santcugatencs sense problemes”.

En relació a la situació en què es troba l'empresa, Franco ha explicat que “divendres es van fer les oportunes gestions amb les companyies d'assegurances, tant de la propietat com la que té Vallespà, i l'evolució de la primera anàlisi amb els perits ha estat satisfactori”. En aquest sentit, ha destacat que “tot apunta a què les cobertures contractades són les correctes”.

Pel que fa a l'origen del foc, Franco ha destacat que “tot apunta a què l'origen de l'incendi va ser un error accidental en un forn”.

D'altra banda, l'advocat ha assegurat que “mentre se segueixi treballant, estan garantits els llocs de feina”, i ha remarcat el suport als treballadors de Vallespà, “especialment els que estan a les botigues, perquè estan posant moltes ganes en seguir treballant, i mereixen tot el suport, pel sobreesforç que estan fent”.

Mireu les imatges de l'incendi, i el vídeo dels fets.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem