Els petits de la casa han gaudit d'un concert d'arpa per la diada de Sant Pere

El Claustre ha obert un nou espai durant la Festa Major de Sant Cugat adreçat als petits de casa

La Festa Major de Sant Cugat continua amb la Diada de Sant Pere amb moltes activitats a la ciutat. Avui, 29 de juny a les 17 h, ha estat el torn dels més menuts amb la 'Càpsula Claustre' que ha comptat amb un concert d'arpa celta, arpa gòtica catalana, busuqui, guitarra i pandero als voltants del Claustre del Monestir.

 

L'activitat ha anat a càrrec dels músics Josep Maria Ribelles i Antonio Meléndez que han interpretat diversos temes de música clàssica. El Claustre s'ha omplert de famílies amb els seus nadons i petits que han gaudit de melodies ben relaxades a l'ombra del recinte.

 

Una proposta ben valorada pels pares santcugatencs que opinen "que activitats com aquestes s'haurien de fer més sovint, no només per Festa Major, ja que involucrar la música pot ajudar als nens petits a desenvolupar millor el sentit de l'oïda i integrar-los en el món de la cultura i de la música i això és molt important", deia una mare assistent.  

 

A més, han apreciat que la cita estigués destinada als més petits de la casa, ja que "molts cops no se'l's té en compte en temes de festa. També, els actes pels infants són molt importants, sobretot aquests que involucren la música perquè des de ben petits se'l's ha d'inculcar més els valors per la música".

 

Altrament, alguns santcugatencs valoren molt les activitats infantils per Festa Major d'aquest any, perquè "han integrat molt més als petits de Sant Cugat i se'ls ha tingut més en compte. Això està força bé perquè estem celebrant la festa del nostre poble i ha de participar tothom".

 

Repassa les millors imatges de dijous de Festa Major 

 

El TOT amb la Festa Major

La Festa Major d'enguany arrencava aquest dimecres, 28 de juny, amb el seguici i el pregó a càrrec del Sant Cugat Futbol Club


 
Des de llavors i fins diumenge, 2 de juliol, més de 300 activitats donen forma a la festa grossa del municipi. Com no podia ser d'una altra manera, el TOT està fent un ampli seguiment de la cita oferint les activitats, les cròniques, els vídeos i les millors imatges de tot el que dona de si la Festa Major.


 
Podeu seguir tota la informació de la festa a través de la pàgina web www.totfestamajor.cat, o a través de les xarxes socials del TOT, Facebook, Twitter i Instagram.


 
D'altra banda, amb l'inici de Festa Major arrencarà la 20a edició del concurs TOT Fotoportada. Des del mateix dia 28 i fins al 22 de setembre podeu enviar un màxim de dues fotografies de qualsevol de les categories del concurs, que compta amb més de 8.000 euros en premis. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem