Arriba el cap de setmana de Festa Major amb 11 propostes per dissabte

L'activitat continua durant la jornada amb activitats diverses arreu de la ciutat

L'activitat no s'atura per dissabte de Festa Major, arribant carregat de propostes per a totes les edats i gustos.

El TOT us recomana onze activitats que es fan aquest dissabte, i us convida a consultar el programa complet.

Botiga al carrer

La botiga al carrer durant Festa Major  FOTO:  Aïda Sotelo

Les botigues de Sant Cugat treuen aquest dissabte els seus aparadors als carrers de la ciutat per mostrar els seus productes i activitats. Estaran a l'eix de vianants de 9 a 21 hores.

Balls i Entremesos

Balls de caparrots, capgrossos i entremesos a la Plaça d'Octavià. FOTO: Artur Ribera

Entremesos convidats d'arreu del territori mostraran els seus balls a la plaça d'Octavià. La proposta començarà a les 11 hores amb el Ball de caparrots i capgrossos de Sant Cugat, i seguirà amb les colles convidades a partir de les 11.15 hores. Aquesta és la VII edició de la trobada.

StQBeer Festival

 StQbeer Festival

La plaça de Barcelona acull una nova edició del festival amb les cerveses Traginer, Ilda's, Senglaris, L'Estupenda, La Maltista, La Florentna, La Surfera, Rústica i Bufona, Tribal, Quer, Birra 08, La Calavera i Catalan Brewery.

Es podran gaudir des de les 12 i fins a la mitjanit, amb xerrades, tallers d'elaboració de cervesa artesana i jocs.

VI Estovallada

L'Estovallada és una activitat amb gran afluència FOTO: Haidy Blanch

L'espai Food&Fun del Parc Central acull una nova edició del pícnic musical a partir de les 13 hores amb els concerts de Maio de Sal i Guillem Roma.

Trobada Gegantera

Passada edició de la Trobada Gegantera de Festa Major FOTO: Lali Puig

Els Geganters de Sant Cugat organitzen la 31a Trobada Gegantera de Festa Major. Amb un total de deu colles, la trobada començarà a les 17.30 hores amb la plantada de gegants a la plaça de la Vila. Des d'allí començarà el recorregut pel centre de la ciutat, i finalitzarà amb el Ball de Gegants a les 20.15 hores a la plaça d'Octavià.

Holi Festival

El Holi Festival, un dels actes més concorreguts de la Festa Major FOTO: Artur Ribera

Els més joves tenen una cita amb el Holi Festival al Parc de Ramon Barnils a partir de les 19 hores. Una festa a càrrec de Furby&Arnold, Martin Farrel&Sir Apollo i Dj Sparky.

Tast de vins amb ritme

Tast de Vins amb ritme! Foto: Artur Ribera

La XVIII edició del Tast de Vins amb ritme! arriba a les 19 hores al Claustre del Reial Monestir amb el grup 3 Lonely Men. El preu de l'entrada és de 15 euros.

Concentració i passejada de motos

Concentració i passejada de motos. Foto: arxiu

Els apassionats de les motos tenen una cita a partir de les 20 hores amb la XIV Concentració i passejada de motos. Començarà des de la plaça de Sant Francesc.

Dansa

Actuació de l'Esbart i Pere Martínez, amb l'espectacle "Tants records" FOTO: Artur Ribera

"Peusjunts" és la proposta del Cos de Dansa de l'Esbart Sant Cugat amb la participació dels alumnes d'Andança de l'Esbart Sant Cugat. Serà a la plaça de l'Om a les 21.15 hores.

Correfoc de Festa Major

Correfoc. Foto: cedida

Els Diables de Sant Cugat organitzen novament el Correfoc de Festa Major. Enguany estaran acompanyats pels Diables de la Barceloneta, la Diabòlica de Gràcia, i els Diables Rojos de Sant Feliu de Llobregat.

El correfoc començarà a les 22.30 hores i finalitzarà amb una tabalada conjunta a les 00.15 hores i l'esclat de foc a les 00.45 hores.

Concert amb Els Nois de la Mare

Dos dels membres d'Els Nois de la Mare. FOTO: Artur Ribera

Els Nois de la Mare tornen per celebrar els seus 25 anys. Ho fan amb un concert a la 1.15 hores a la plaça d'Octavià per repassar els grans èxits de sempre!

La Festa Major d'enguany arrencava aquest dimecres, 28 de juny, amb el seguici i el pregó a càrrec del Sant Cugat Futbol Club.

 

Des de llavors i fins diumenge, 2 de juliol, més de 300 activitats donen forma a la festa grossa del municipi. Com no podia ser d'una altra manera, el TOT està fent un ampli seguiment de la cita oferint les activitats, les cròniques, els vídeos i les millors imatges de tot el que dona de si la Festa Major.

 

Podeu seguir tota la informació de la festa a través de la pàgina web www.totfestamajor.cat, o a través de les xarxes socials del TOT, FacebookTwitter i Instagram.

 

D'altra banda, amb l'inici de Festa Major arrencarà la 20a edició del concurs TOT Fotoportada. Des del mateix dia 28 i fins al 22 de setembre podeu enviar un màxim de dues fotografies de qualsevol de les categories del concurs, que compta amb més de 8.000 euros en premis. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem