Els sis actes esportius de divendres de la Festa Major de Sant Cugat

El Torneig 3X3 del Futbol Sala Sant Cugat i la Quedada Jove de la Festa de l'Esport al Carrer són les dues novetats esportives de la festa grossa

Un total de 6 són els actes esportius que es fan aquest divendres, 30 de juny, en la Festa Major de Sant Cugat. La primera activitat serà el 2n Campionat de Skateboard, que organitza el Club de Riders Sant Cugat, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Patinatge, a l'skate parck del parc de la Pollancreda. La competició, que començarà a les 10 hores i està previst que acabi a les 20 hores, comptarà amb les categories infantil, amateur i pro.

El Torneig 3X3 del Futbol Sala Sant Cugat, una de les dues novetats

El tercer Torneig de Volei Platja del DSV Club Voleibol Sant Cugat es juga a la pista de volei-platja del parc de Can Vernet. FOTO: Lali Puig

Una de les dues novetats esportives de la festa grossa d'enguany és el primer Torneig 3X3 de futbol sala Ciutat de Sant Cugat, que organitza el Futbol Sala Sant Cugat al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler, a partir de les 16 hores. Aquest campionat està adreçat a les categories infantil, cadet, juvenil i sènior femení, i els equips, que jugaran un mínim de 3 partits, hauran d'estar integrats per 3 jugadors i 1 porter, amb un màxim de 5 jugadors per equip. Aquesta competició neix amb la voluntat de tenir continuïtat.

Tercer Torneig de Volei Platja

 Ja s'han jugat 11 edicions del Torneig Alguna Pregunta Menys? de futbol 7, que enfronta polítics i periodistes. FOTO: Artur Ribera

La tercera edició del Torneig de Volei Platja, que organitza el DSV Club Voleibol Sant Cugat a la pista de volei-platja del parc de Can Vernet, es jugarà entre divendres 30 de juny i dissabte 1 de juliol, de les cinc de la tarda a les dues de la matinada. L'organització, que ofereix dues categories, de més de 14 anys i de menys de 14 anys. Els equips hauran d'estar formats entre 4 i 6 jugadores/jugadors.

Segon de tres dies de la Festa de l'Esport al Carrer

Aquest divendres, 30 de juny, serà el segon dia de la Festa de l'Esport al Carrer, que també es farà al parc de Can Vernet, de 17.30 a 22 hores.

Partit de futbol 7 entre polítics i periodistes

La ja 12a edició de Torneig Alguna Pregunta Menys? de futbol 7, que enfronta els polítics i els periodistes de Sant Cugat, començarà a les 19 hores, a la ZEM Jaume Tubau. De les 11 edicions jugades d'aquest clàssic per Festa Major, fins al moment, els polítics n'han guanyat 7 (2005, 2006, 2010, 2011, 2012, 2015 i 2016), mentre que els periodistes n'han guanyat 4 (2007, 2008, 2009 i 2013).

La Quedada Jove de la Festa de l'Esport al Carrer, l'altra novetat

L'altra novetat esportiva de la Festa Major és l'organització, per primera vegada, de la Quedada Jove de la Festa de l'Esport al Carrer, a càrrec de l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET). Es farà el divendres 30 de juny i el dissabte 1 de juliol, de nou a dotze de la nit, al parc de Can Vernet. Es tracta d'una iniciativa esportiva i lúdica adreçada a nois i noies d'entre 12 i 16 anys, amb diferents torneigs mixtes, de bàsquet 3X3; torneig d'habilitats de futbol (tocs de futbol, llançaments de precisió curt i llarg i futbol-golf); torneig 5X5 d'Ultimate Frisbee i torneig de shootball; una batalla d'aigua i partits de futbol Buble Futbol.

El TOT Sant Cugat amb la Festa Major

La Festa Major d'enguany arrencava aquest dimecres, 28 de juny, amb el seguici i el pregó a càrrec del Sant Cugat Futbol Club

 

Des de llavors i fins diumenge, 2 de juliol, més de 300 activitats donen forma a la festa grossa del municipi. Com no podia ser d'una altra manera, el TOT està fent un ampli seguiment de la cita oferint les activitats, les cròniques, els vídeos i les millors imatges de tot el que dona de si la Festa Major.

 

Podeu seguir tota la informació de la festa a través de la pàgina web www.totfestamajor.cat, o a través de les xarxes socials del TOT, FacebookTwitter i Instagram.

 

D'altra banda, amb l'inici de Festa Major arrencarà la 20a edició del concurs TOT Fotoportada. Des del mateix dia 28 i fins al 22 de setembre podeu enviar un màxim de dues fotografies de qualsevol de les categories del concurs, que compta amb més de 8.000 euros en premis. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem