Els santcugatencs prefereixen Barcelona al Vallès en el seu temps lliure

Una de les opcions és anar al Parc Vallès de Terrassa

Quan els santcugatencs miren més enllà de les seves fronteres, la mirada queda fixada a Barcelona. En canvi, el Vallès, la comarca de la qual en forma part Sant Cugat, no és un destí habitual dels santcugatencs per passar el seu temps lliure. No només és per la proximitat (Sant Cugat està més ben connectat amb Barcelona que amb Terrassa o Sabadell); sinó pel fet que molts ciutadans asseguren que pràcticament no hi ha cap tipus d’oferta que s’hagi d’anar a buscar expressament a municipis vallesans. Així ho afirma el santcugatenc Sergi Sànchez: “Mai vaig a altres llocs de la comarca. Si surto de Sant Cugat és per anar a Barcelona”.

 

Possiblement, un dels espais més visitats pels santcugatencs és el Parc Vallès de Terrassa, on hi ha un cinema i una bolera, entre locals de restauració, grans superfícies comercials... “M’agrada anar-hi perquè el cinema és més barat, també pots sopar i pots jugar a bitlles, cosa que a Sant Cugat no pots fer”, explica Òscar Rosell. 

 

Si bé el Vallès no és un destí habitual pels santcugatencs, les festes majors de pobles veïns sovint sí que són una opció per a molts joves que passen l’estiu de poble en poble i de festa en festa. I, també és habitual que veïns de Sant Cugat vagin a Rubí, per exemple, a comprar al mercat, ja que és molt més barat.

 

Aquesta peça forma part del reportatge sobre l'oci a Sant Cugat que esteu trobant publicat per parts aquesta setmana al web del TOT. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem