Mercè Mora: "A Sant Cugat no falta res per passar el temps lliure"

Diferents santcugatencs expliquen la seva visió sobre l'oci a Sant Cugat

Sant Cugat és una ciutat jove, no per casualitat és dels municipis de l’Estat amb una taxa de natalitat més alta. Mercè Mora, santcugatenca de tota la vida, explica quines són les activitats que més fan amb les seves amigues: “El que més ens agrada és anar a prendre alguna cosa als bars de Sant Cugat i trobar-nos per xerrar a bancs i parcs”. Les zones que més freqüentem són l’entorn del Monestir i la zona de bars de la Torre Blanca. Segons diu, l’oferta és bona i s’adapta a les seves necessitats.

 

L’altra gran activitat d’oci per a la Mercè Mora està vinculada amb l’esport i és la pràctica del voleibol. A banda de formar part del Club Voleibol Sant Cugat, també juga a aquest esport a la pista de platja que l’Ajuntament va construir a Coll Favà abans de la Festa Major. “Està triomfant molt i hi ha molta cua per jugar”, lamenta, ja que aquesta és l’única pista de vòlei platja a Sant Cugat. També demana a l’Ajuntament que posi llums per poder jugar quan ja no hi ha prou claror.

 

Una de les coses que troba a faltar és activitats i concerts als carrers del centre de Sant Cugat, més enllà de la Festa Major. Alhora de comprar, assegura que entre les botigues del centre del poble i les que hi ha al Centre Comercial en té prou, tot i que per alguns productes, com per exemple les sabates, baixa a Barcelona. Finalment, reconeix que no és una habitual del Teatre-Auditori. “No trobo que ens falti res”, acaba.

 

En els dies vinents es publicaran altres punts de vista de diferents santcugatencs. 

 

Podeu llegir el reportatge sobre l'oci i la taula rodona que va organitzar el TOT i el DIARI de Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem