Oscar Rosell: "L'oci a Sant Cugat és variat i de qualitat, però car i poc accessible"

Diferents santcugatencs expliquen la seva visió sobre l'oci a Sant Cugat. Òscar Rosell és Jugador del Futbol Sala Sant Cugat i té 25 anys

L’Òscar Rosell va néixer a Sant Cugat i fa 25 anys que viu a la Floresta i fa vida al municipi. Assegura que, principalment, es queda a Sant Cugat per passar el seu temps lliure i fer-hi la majoria de les seves activitats d’oci i lleure: “Hi ha una molt bona oferta d’oci, variada i de molta qualitat”. Per exemple, destaca la restauració com un dels punts forts: “M’agrada anar a sopar per restaurants i bars de Sant Cugat, no em cal anar a Barcelona ni altres poblacions. Hi ha molta varietat i qualitat, i una oferta gastronòmica potent”.

 

Alhora de sortir de nit, tampoc li cal deixar les fronteres santcugatenques i opta per la zona de festa de l’avinguda de les Corts Catalanes. El Sant Cugat Centre Comercial, ja sigui per anar al cinema o per comprar roba, és també un dels seus punts de referència.

 

Però no tot és perfecte per a ell i la principal queixa és el preu de la majoria d’activitats d’oci que hi ha al poble. “Tot és privat. Per anar al teatre, per veure concerts, per fer esport... has de pagar. L’Ajuntament no promou activitats gratuïtes”. Una de les principals queixes fa referència a espais per fer esport que siguin públics: “És impossible, per exemple, jugar a tennis si no ets socis d’algun dels clubs privats”.

 

Fora de Sant Cugat destaca el Parc Vallès, on es pot jugar a bitlles i anar al cinema a un preu més econòmic que aquí, assegura. A més, troba a faltar concerts i activitats pels carrers de Sant Cugat que siguin gratuïtes, acaba.

 

En els dies vinents es publicaran altres punts de vista de diferents santcugatencs. 

 

Podeu llegir el reportatge sobre l'oci i la taula rodona que va organitzar el TOT i el DIARI de Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem