Els veïns de Sol i Aire es bolquen en la seguretat del barri per Festa Major

La festa Major de Sol i Aire ha ofert sessions teoricopràctiques per a utilitzar desfibril·ladors i apagar incendis

L'últim dia de Festa Major Sol i Aire ha estat enfocat en la seguretat del barri. Per aquest motiu, el Grup d'Autoprotecció Sol i Aire ha organitzat dues activitats relacionades amb el mateix lema de l'entitat: el compromís amb les persones i la natura.
 

Manel Soler, el president de l'entitat Grup d'Autoprotecció Sol i Aire, ha explicat que "aquest any hi ha hagut molta més participació que altres anys perquè tothom volia saber com utilitzar tots els desfibril·ladors que han instal·lat fa poc al barri".

Aquesta ha estat la raó per la qual una setantena de persones de totes les edats s'han reunit per poder atendre a una classe teòrica-pràctica del Dr. Bernat de Pablo, metge del CAP de Valldoreix, sobre l'ús adequat del desfibril·lador.

En acabat, el Grup d'Autoprotecció Sol i Aire ha ensenyat als més petits del barri com utilitzar les mànegues dels bombers en cas de possibles incendis. "L'objectiu d'aquesta activitat que portem fent més de 20 anys, és passar el relleu de protegir el barri de qualsevol foc a la menudalla del barri".

Sol i Aire va donar el tret de sortida a la Festa Major aquest divendres 29 de juliol. Des d'aleshores diverses activitats s'han celebrat durant el llarg del cap de setmana. Actes tan tradicionals com innovadors, enfocats tant als adults com als més petits, en els quals s'hi han bolcat tots els veïns. La Festa Major ha acabat aquest diumenge 31 de juliol.

El Dr. Bernat de Pablo donant la classe sobre l'ús dels desfribil·ladors FOTO: Haidy BlanchEls petits refrescant-se durant l'activitat del Grup d'Autoprotecció FOTO: Haidy Blanch

Més informació
 
Comentaris

Destaquem