La Festa Major de Sol i Aire es viurà del 28 al 30 de juliol

El barri santcugatenc celebrarà tres dies de festa amb nombroses activitats

El barri santcugatenc de Sol i Aire celebrarà la seva Festa Major del 28 al 30 de juliol. Tres dies d'activitats que començaran el divedres a les 21 hores amb el pregó a càrrec de Damià Calvet i Valera, tinent d'alcalde d'Urbanisme, Economia i Hisenda de l'Ajuntament de Sant Cugat. Un pregó que coincidirà amb l'exposició d'horts i collites dels veïns de la zona.

 

En acabar, a les 22 hores, es farà un sopar de germanor preparat pel càtering La Envidia Cochina. La festa acabarà amb ball a la fresca, a partir de la mitjanit, amb l'orquestra Calle Habana.

 

Dissabte, l'activitat es concentrarà a la tarda, i els més petits seran els protagonistes. D'aquesta manera, a partir de les 17.30 h, es farà una festa infantil amb diversos jocs d'aigua que anirà acompanyat d'una xocolatada amb pastes, fruita i llaminadures per a tothom.

 

El darrer dia de la festa, a partir de les 12 hores, es realitzaran pràctiques del Grup d'autoprotecció Sol i Aire. A les 14 h, es podrà gaudir d'una fideuà al punt de trobada, que anirà a càrrec del càtering Paella de tot. Tot seguit, es farà un sorteig d'un regal al soci. Per finalitzar, a les 17 h es podrà gaudir de jocs de taula.

El cartell de la jornada

Més informació
 
Comentaris

Destaquem