Sol i Aire posa el punt final a la Festa Major, amb els veïns molt implicats

El barri santcugatenc ha celebrat la seva Festa Major entre divendres 29 i diumenge 31 de juliol

La Festa Major de Sol i Aire ha posat el punt final, aquest diumenge 31 de juliol, amb molt bones sensacions. Tal com ha destacat el membre de l'Associació de Veïns Manel Soler, "la festa d'enguany es mereix un 9 com a mínim. Han anat molt bé, totes les activitats. 

I és que des de divendres 29, quan Clara Rovira Lage, ambientòloga i oceanògrafa, donava el tret de sortida a tres dies de gresca, fins al dinar de germanor d'aquest diumenge, han estat moltes les activitats celebrades entre tots els veïns de Sol i Aire.

L'actuació de Natjara ambientada en Bollywood, l'exposició d'horts i collites dels veïns del barri, el sopar de germanor de divendres, el ball a càrrec de l'orquestra Angeles 3-40, la festa infantil de dissabte, i la tradicional actuació del Grup d'Autoprotecció de Sol i Aire, en què petits i grans han pogut descobrir el funcionament de les mànegues dels Bombers, han donat forma a la 22a edició de la Festa Major.

Enguany, l'activitat principal del programa ha estat aquest diumenge 31 de juliol, quan el Dr. Bernat de Pablo, metge del CAP de Valldoreix, ha fet un curset d'utilització del desfibril·lador. Una proposta que ha tingut molt bona acollida entre els veïns i veïnes del barri.

Després de tres dies de Festa Major, Sol i Aire posa el punt final a la seva celebració amb la sensació d'unió i implicació pel barri dels pocs més de 100 veïns. 

Mireu les millors imatges de la Festa Major de Sol i Aire. 

L'activitat amb el desfibril·lador ha estat la novetat d'enguany FOTO: Haidy Blanch El Grup d'Autoprotecció ensenyant els petits de barri a fer servir la mànega FOTO: Haidy Blanch
Més informació
 
Comentaris

Destaquem