contingut promocionat
Europa international school

 

Emociona't, el projecte per a nens que treballa autoestima, habilitats socials i empatia

L'"Emociona't" és un espai on els nens i nenes poden expressar les seves emocions

El lideratge i la gestió de les emocions són una part fonamental en el benestar i l'èxit de qualsevol persona però especialment quan es tracta d'infants. Per aquest motiu, a l'European International School of Barcelona (EISB) hem començat una extraescolar d'educació emocional. A través del joc i d'altres disciplines relacionades amb l'art, treballem aspectes com l'autoestima, les habilitats socials i l'empatia.

L'"Emociona't" és més que una extraescolar, pretén ser també un espai on els nens i nenes poden ser ells mateixos i expressar les seves emocions a través de jocs en moviment, treballs manuals, treball cooperatiu, música i teatre. L'objectiu de l'"Emociona't", dirigit als alumnes de 1r a 6è de primària, és donar eines als infants per tal d'incrementar el seu vocabulari emocional, reduir la impulsivitat, incrementar la seguretat en ells mateixos, interioritzar eines per superar les seves pors i aprendre a treballar en equip.

Que els nens i nenes puguin créixer amb més seguretat en ells mateixos és essencial per afrontar qualsevol repte que se'ls presenti al llarg de la seva vida i amb l'"Emociona't" adquiriran els coneixements i recursos per aconseguir-ho.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem