L'European International School, subcampió de l'ISSA Boys Basketball Tournament

L'escola ACS Egham d'Anglaterra s'ha adjudicat aquest torneig a Sant Cugat, amb deu equips de sis països europeus

L'escola anglesa ACS Egham s'ha imposat en una nova edició de l'ISSA Boys Basketball Tournament, que del dijous 7 al dissabte 9 de març ha organitzat l'European International School of Barcelona de Sant Cugat. En la final, l'ACS Egham ha superat (33-50) al conjunt amfitrió, que ja sap què és guanyar aquest torneig internacional, davant de més d'un centenar d'espectadors. En les semifinals, l'ACS Egham ha derrotat (66-47) al South Bank de Londres, i l'European International School of Barcelona, a l'escola Blis de Turquia, per 65-49.

10 equips i 100 jugadors de 6 països europeus

En aquest campionat de bàsquet masculí, adreçat a joves d'entre 3r d'ESO i 2n de Batxillerat (de 14 a 18 anys) hi han participat 10 equips, 100 jugadors, de 6 països europeus: Anglaterra (amb 4 equips), Escòcia (1), Alemanya (1), Turquia (1), Portugal (1), Madrid (1) i Sant Cugat (1). La competició s'ha jugat entre el Pavelló 1 de la ZEM Rambla del Celler i el pavelló de l'European International School of Barcelona.

Toni Olivares, coordinador d'esports de l'escola santcugatenca, ha destacat "el magnífic ambient del torneig i que els participants puguin gaudir de l'esport en un esdeveniment com aquest".

Amb els torneigs ISSA des del 2009

L'European International School of Barcelona de Sant Cugat acull torneigs ISSA (International School Sports Association) cada curs escolar des del 2010, i un any abans es va estrenar en un campionat ISSA a Turquia, on va ser segon. En aquesta associació hi ha 16 escoles. El pròxim torneig ISSA que es farà a l'European International School of Barcelona serà el novembre d'aquest 2019. Encara s'ha de confirmar si serà de futbol masculí o femení.

D'altra banda, l'European International School of Barcelona de Sant Cugat ha revalidat el títol en l'ISSA Girls Basketball Tournament, aquest cap de setmana del 9 i 10 de març, a Londres. En la final ha superat el Marymount International School, per 52 a 24 punts.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem