En llibertat la jugadora del Patí Hoquei Sant Cugat detinguda a Grècia

Ariadna Masmitjà va ser detinguda el 13 d'abril a en un camp de refugiats de Grècia acudada de desacatament a l'autoritat

La darrera voluntària catalana detinguda a Idomeni (Grècia), la jugadora del Patí Hoquei Sant Cugat Ariadna Masmità, ha quedat en llibertat aquest 15 d'abril després que el seu advocat hagi acordat ajornar el judici fins al novembre. Detinguda, conjuntament amb quatre voluntaris més de la Brigada Vallesana, des del 13 d'abril, tornarà a Catalunya aquest 18 d'abril.

Així ho ha explicat des de Grècia la comunicadora Sara Montesinos a través del seu Twitter. Masmitjà era la darrera voluntària del grup de cinc persones que van ser retinguts aquesta setmana al camp de refugiats d'Idomeni. Dos d'ells van ser posats en llibertat la matinada de dimecres a dijous sense càrrecs i els altres dos també van poder sortir al carrer però amb càrrecs, concretament per desestabilització de la democràcia grega.

A la voluntària que ha quedat en llibertat aquest divendres se l'acusava de desacatament. La periodista Sara Montesinos ha denunciat a Twitter des de Grècia que "la justícia grega és el més estúpid i surrealista que hem vist mai". 

Masmitjà tornarà a Catalunya dilluns, dia 18 d'abril, tal com tenien previst-

Més informació
 
Comentaris

Destaquem