En marxa les primeres reunions per donar forma al programa educatiu Escola Nova 21

Un total d'onze centres educatius de la ciutat aplicaran aquest programa d'innovació educativa

La primera trobada per començar a donar forma al que haurà de ser el programa Escola Nova 21 han tingut lloc aquest dimarts, 17 de gener.

Després de l'acord signat entre la Diputació de Barcelona i el món local, un total de 458 centres educatius, entre els quals n'hi ha 11 de santcugatencs, podran aplicar aquest programa d'innovació educativa

Així doncs, aquest dimarts 17 de gener, un total de 118 ajuntaments, representats per alcaldes i regidors, en la qual hi ha assistit la regidora d'Educació, Esther Salat, es reunien amb l'objectiu d'impulsar la creació de xarxes entre els centres i refermar la importància de la participació dels ens locals en aquest nou procés. 

Serà a través d'aquestes xarxes, dinamitzades pels ajuntaments, que els centres educatius s'organitzaran. Així es podrà generar una dinàmica d'aprenentatge col·laboratiu entre els centres, vinculat a l'entorn local. Per la seva banda, els Ajuntaments donaran suport a les activitats del programa emmarcades en les xarxes i podran executar altres accions, durant tres anys.

Pel que fa a Sant Cugat, cal destacar que és un dels tres municipis de la província de Barcelona en què més centres participaran en aquest canvi del sistema educatiu. Sense tenir en compte la ciutat de Barcelona, Sant Cugat, Badalona i Terrassa són les ciutats en les quals més de 10 centres educatius han demanat adherir-se al programa Escola Nova 21

Les pròximes reunions tindran lloc els dies 23 i 26 de gener. Serà durant el mes de febrer que es començaran a constituir les xarxes locals d'innovació.  

Més informació
 
Comentaris

Destaquem