Encesa de llums de Nadal a Sant Cugat: data

Hi haurà un acte amb espectacle de dansa per encendre les llums de Nadal

L'encesa de llums de Nadal a qualsevol ciutat marca l'inici de les festes nadalenques, encara que es faci un mes abans de la celebració. Per exemple, Barcelona les encén el 23 de novembre. Enguany Sant Cugat ja ha decidit que la data en què les llums començaran a il·luminar els carrers serà el divendres 1 de desembre; el mateix dia que l'any anterior, tot i que el 2022 va caure en dijous. L’acte, obert a tota la ciutadania, s’iniciarà a les 16:30 h amb un taller de pinta-cares i la xocolatada que oferiran estudiants de restauració de l’Institut d’FP Sant Cugat. Tot seguit, a les 17:30 h, una cercavila recorrerà els carrers del centre fins a acabar a la plaça d’Octavià, on a les 18 h donarà pas a l’encesa de llums i a un espectacle de dansa, a càrrec de l’Escola Fusió i l’Escola de Música Tradicional de Sant Cugat. 

Enguany hi haurà menys punts de llums de Nadal que l'any anterior, a conseqüència de les retallades pel dèficit de l'Ajuntament de Sant Cugat.

Més info: El Nadal a Sant Cugat 2023 tindrà menys llums

A Valldoreix, les llums de Nadal s'encendran el mateix dia 1 de desembre, a les 17 h. I ho farà amb una festa a la plaça de de Maria Sabater. Entre altres, hi haurà un taller de torxes, xocolata amb melindros pels assistents i l'actuació de la Coral de l'Escola de Música de Valldoreix i dels Gegants de Valldoreix. 

Encara no hi ha data per la presentació de les activitats de Nadal per aquest 2023. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem