Les entitats mostren el seu potencial durant la Festa de Tardor de Sant Cugat

La Festa de Tardor ha organitzat més d'una trentena d'activitats per donar veu a les entitats de Sant Cugat i per reivindicar el dret a viure a la ciutat

Les millors fotos:

Gitanes de Festa de Tardor. FOTO: Bernat Millet.

La Festa de Tardor de Sant Cugat  amb diversos balls de cultura popular. Així doncs, el Grup Mediterrània, l'Esbart, els Caparrots, els Bastoners, els Diables, el Ball de Gitanes o els Gegants han omplert la plaça d'Octavià. Les entitats esportives també han tingut el seu moment amb la pedalada de la Unió Ciclista i l'Exhibició de Gimnàstica Rítmica o la Gimnàstica del Club Muntanyenc, així com també els balls bolivians. 

De fet, la Festa de Tardor ja ha començat aquesta setmana amb diverses xerrades, la primera sobre habitatge, ja que enguany el lema de la festa és 'Sant Cugat, ciutat integradora que aculli a tothom i no expulsi ningú'.

Més info: 4.000 nous habitatges a Ca n'Ametller per fer front a l'emergència habitacional

La Fira d'Entitats ha estat amenitzada enguany amb les cançons d'òpera d'Apropera o per les actuacions de l'Aula de So.

 

Els castellers de Sant Cugat també han tingut la seva actuació durant la Festa de Tardor aquest diumenge, 23 d'octubre, juntament amb els Castellers de Vilafranca i els Castellers de Sabadell. Així, els Gausacs han descarregat 2p4, el 4d8, el 2d7, el 4d7a i un pilar de 5; mentre que els castellers de Vilafranca han aconsegui 2p4, 5d8, 3d9f, 4d8a, p7f i 6p4; pel que fa als de Sabadell han descarregat 2p4, 4d8, 4d7a, 5d7 i un vano de 5.

Aquest diumenge, també ha sigut el torn del tradicional manifest de la festa, que enguany ha reivindicat el dret de viure a Sant Cugat. De fet, el lema d'enguany era 'Sant Cugat, ciutat integradora que aculli a tothom i no expulsi ningú'.

Més info: El dret a viure a Sant Cugat centra el manifest de la Festa de Tardor

Després del manifest s'ha presentat la 20a edició de les representacions de Pedra i Sang, que enguany tindran lloc durant el diumenge 25 de desembre Nadal a les 20h, dilluns 26 de desembre Sant Esteve a les 20 h, dimarts 27 desembre a les 19 h i 21:30 h i dimecres 28 desembre 19 h i 21:30 h. El dijous 22 a les 19 h hi haurà una funció per convidats i a les 22 h arribarà el camí de la justícia.

Una quarantena d'entitats han participat enguany en la Fira d'Entitats. 

Foto de grup de les entitats participants. FOTO: Bernat Millet.

Foto de grup de les entitats participants. FOTO: Bernat Millet.

 

El TOT Sant Cugat també ha estat present a la fira amb un estand on s'han repartit amb diversos regals. 

Paradeta Tot Sant Cugat a la Fira entitats. FOTO: Bernat Millet.

Paradeta Tot Sant Cugat a la Fira entitats. FOTO: Bernat Millet.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem