Detingut un home a Valldoreix per un pressumpte robatori

El possible robatori d'un bar a Valldoreix hauria estat comès per tres homes al voltant de les 04 h del passat dijous 12

Un home ha sigut detingut a Valldoreix com a pressumpte autor d'un robatori amb força dut a terme a un bar a l'àrea de l'entitat municipalitzada. L'home hauria anat acompanyat de dos individus més que van fugir en veure un cotxe de la Policia Local, acte que va fer sospitar els agents.

Els fets van ocorrer el passat dijous 12, al voltant de les 04 h, al terme de Valldoreix. Els tres homes sortien de l'entrada d'un bar que mostrava signes d'haver estat forçada i van poder identificar un d'ells i detenir-lo per un pressumpte delicte de robatori amb força.

En posessió del detingut, els agents locals van trobar eines susceptibles d’utilitzar per cometre delictes de robatori amb força, així com una gran quantitat de monedes fruit del forçament d’una màquina escurabutxaques del local violentat.

Després, els agents van traslladar el detingut a la comissaria de Mossos d'Esquadra de Sant Cugat per donar a coneixer a les autoritats competents els fets ocorreguts.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem