Entren a robar al Set Ball i a la Carpa Sant Cugat

Els fets van tenir lloc la matinada de dimarts 13 a dimecres 14 de desembre

Uns individus van entrar la matinada de dimarts 13 a dimecres 14 de desembre a les instal·lacions del Set Ball i de la Carpa Sant Cugat a robar.

Cap a les tres de la matinada, van entrar al restaurant del Set Ball, on, després de desactivar l'alarma s'hi van poder estar entre una hora i una hora i mitja.

Ja cap a les 5.00 h del matí, van entrar quatre persones a la Carpa Sant Cugat. Tal com ha confirmat el responsable de la Carpa, Jordi Grau, al TOT, es tractaria de quatre individus que primer van intentar entrar per una de les portes de vidre, però al ser vidres dobles no van poder accedir-hi. Per això mateix, van forçar la porta principal per entrar.

Un cop a dins, els lladres van desactivar el que ells creien que era l'alarma de veritat, però en realitat es tractava d'una alarma falsa, precisament per evitar robatoris. L'alarma de veritat no es va desactivar i la central d'alarmes va avisar a la policia, que es va personar al lloc dels fets ràpidament.

Els lladres van fugir amb el que havien robat a les dues instal·lacions. Pel que fa a la Carpa, es van endur material divers de la discoteca i diners.

D'altra banda, Jordi Grau, ha volgut destacar que "aquest cap de setmana la Carpa Sant Cugat obrirà amb total normalitat les portes".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem