Enxampats tres homes per robar en un supermercat de Sant Cugat

Part dels aliments recuperats es van lliurar a Càritas

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Sant Cugat del Vallès van identificar la tarda del 6 de juny tres ocupants d'un vehicle que circulava a excessiva velocitat per la localitat i cometent diverses infraccions de trànsit. Prèviament, els seus ocupants havien abandonat una bossa d'escombraries plena de productes d'alimentació.

Es tractava de tres homes d'edats compreses entre els 24 i 42, tots tres de nacionalitat romanesa, veïns de Terrassa i amb nombrosos antecedents policials, que van confessar que els aliments abandonats al carrer dins la bossa de plàstics els havien sostret d'un supermercat de Sant Cugat. Uns aliments que van ser lliurats al responsable del supermercat.

En l'escorcoll posterior del vehicle es van localitzar al seu interior més bosses de plàstic amb aliments sostrets a supermercats de Sant Cugat i Barcelona. Com que no es va poder determinar la procedència, els productes alimentaris van ser lliurats a Càritas Sant Cugat prèvia autorització del Jutjat que instrueix la causa penal.

Els tres homes van ser traslladats a comissaria on van ser denunciats per delictes de furt i van ser citats per personar-se davant del Jutjat de Guàrdia de Sant Cugat del Vallès.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem