Èxit del primer cap de setmana de Festa Major de la Floresta

Les Olimpíades Bandarres han estat un any més de les activitats més participades

La Floresta tanca aquest diumenge, 14 de juliol, el primer cap de setmana de la seva Festa Major amb un balanç positiu, tal com apunta Joan Rosés, membre de l'organització. "Ha anat molt bé, ha estat un èxit", ha subratllat, destacant alguna de les propostes.

"La Festa va començar amb el pregó, que va ser molt maco. Realment va ser un luxe que el fes la Comissió, perquè s'ho mereixien per tota la feinada que han fet", ha remarcat Rosés. Ja dissabte, ha destacat el "súper èxit de les Olimpíades Bandarres" que, amb activitats tot el dia, va tornar a aplegar 12 colles, més tots els participants que es van sumar al dinar posterior.

 Haveneres a la Floresta . Foto : Silvia Polanco

Sense cap dubte, aquesta és una de les activitats més participades de la Festa Major, destaca Rosés, i que enguany incorporava una prova nova "que va agradar molt". "Sols hi va haver un petit problema per manca d'ambulància per fer una prova, però es va poder solucionar i continuar amb normalitat", ha apuntat.

 

Una festa que tanca fins a la setmana vinent aquest diumenge al vespre amb monòlegs, teatre i documental.

Pregó de la Festa Major de la Floresta a càrrec de la Comissió del Centenari. FOTO: Bernat Millet

Pregó de la Festa Major de la Floresta a càrrec de la Comissió del Centenari. FOTO: Bernat Millet

La Festa Major de la Floresta arrencava el divendres, 12 de juliol, amb el tradicional pregó al Parc de les Dones a càrrec de la Comissió del Centenari. Un pregó al qual seguia el concert del Cor Jabato i la Coral Tardor, i el BeerFestFlorestà.

Més info: La Comissió del Centenari enceta la Festa Major de la Floresta reivindicant la diversitat

Dissabte era el torn de les Olimpíades Bandarres i la caminada solidària en favor de Cims Contra el Càncer, entre altres propostes.

Més info: Les Olimpíades Bandarres animen la Festa Major de la Floresta

Caminada solidària de La Floresta. FOTO: Paula Galván

Caminada solidària de La Floresta. FOTO: Paula Galván

I tanca el primer cap de setmana les diferents propostes culturals de diumenge a la tarda. La festa seguirà el següent cap de setmana amb propostes com el Cerca-tasques florestà, la Nit Jove, la Trobada de Paelleres i Paellers, el concert de De Mortimers, les activitats infantils o les havaneres, entre altres propostes.

Torneig 3X3 de futbol sala per la Festa Major de La Floresta. FOTO: Paula Galván

 
Comentaris

Destaquem