Explicar contes per fer feliç a la gent

Aquesta filòloga va aterrar fa dotze anys a Sant Cugat, i des de llavors no ha parat de col·laborar en diferents AMPA i entitats culturals del municipi. Per a Tataret la seva feina és fer de mare.

L'Eva Tataret Gallegos és d’aquelles persones que contagia il·lusió i passió en tot allò que fa. Té 50 anys i és filòloga, però en l’actualitat la seva professió és explicar contes. I, a més, és mare de dues noies i dos nois d’entre 11 i 20 anys, i col·labora en diferents entitats culturals i educatives de Sant Cugat. Diu que la seva feina “és la de fer de mare, és molt reconfortant i no té preu”. Explica contes d’autor, moderns i tradicionals a diferents escoles i llocs de Sant Cugat, a petits i grans. “Explicar contes és molt sanador. T’ajuda a créixer”, assegura.

Aquest article forma part d'un article en profunditat que publica la revista especialitzada El Món en la seva quarta edició i que podràs aconseguir a la redacció del TOT Sant Cugat, als quioscs i per subscripció.

Tres números amb continguts divulgatius

 El Món Sant Cugat, és el monografic col·lecionable del TOT Sant Cugat. Amb dues edicions a l'any, al juny i al gener, la revista està dissenyada amb un format atractiu i de qualitat, dirigida a un públic que vol descobrir, aprofundir i entendre la realitat més propera. Amb continguts divulgatius sobre l’actualitat i el patrimoni històric, cultural, social, econòmic i humà santcugatenc. Fins ara s'han editat tres números que es poden adquirir al web del Món Sant Cugat

Número 3. La vinya a Sant Cugat

Durant segles la vinya va ser la principal activitat econòmica que va donar forma a la ciutat que avui coneixem. Entrevista a Àlex Corretja, extenista i santcugatencs. 100 anys del Club de Golf, El Júnir FC, El Sant Cugat FC, La Unió i La Lira.

Número 2. Anuari 2016

Amb el més destacat de l’any. Entrevista a Empar Moliner. Personatges: Àngela Balcells, José A.Morán, Lluís Ribas, Albert Salarich.

Número 1. Viatge als orígens

Fem un passeig per la història de Sant Cugat des dels primers pobladors fins que el Monestir perd el poder i s’estableix la societat moderna. altres continguts: Entrevista a Francesc Orella, personatges com Gerald Fannon. Gemma Puig, Jaume Pahissa i Blanca Moreno. Descobreix Can Ganxet, el Paga-li, Joan, els Cals, els renoms..

Més informació
 
Comentaris

Destaquem