FGC ofereix un taller per superar la por a viatjar per sota terra

El taller consta d'una sessió teòrica i una pràctica per tal de superar els temors als espais tancats

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ofereix, el pròxim 19 de novembre, el taller teoricopràctic Sota Terra perquè els usuaris puguin descobrir els avantatges de viatjar en tren i superar els temors als espais tancats.

Segons indiquen els experts, una de les millors formes de superar la claustrofòbia és afrontant-la i així s'enfoca el programa.

L’activitat està adreçada a totes aquelles persones a qui els genera angoixa viatjar en tren, tenen por dels espais tancats o se senten paralitzats davant la idea d’anar per sota terra, i compta amb el suport del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Programa del taller

El taller tindrà lloc el pròxim dissabte 19 de novembre, entre les 9.30 h i les 13.00h.

La part teòrica del curs s’imparteix al Centre de documentació i exposició Albert Vilalta, ubicat a les oficines de FGC, a Sarrià, i ofereix coneixements bàsics sobre el món del tren i la seva seguretat, a més de treballar eines per controlar i gestionar l’ansietat amb una psicòloga especialista en fòbies, racionalitzant els pensaments racionals, relaxant els músculs i controlant la respiració.

Per tal de posar en pràctica les eines i tècniques adquirides, en el mateix Centre Albert Vilalta els assistents poden tenir una primera aproximació a la sensació de viatjar en tren utilitzant la reproducció de l’interior d’un tren d’FGC que hi ha exposat al centre. La part pràctica del taller finalitzarà amb un recorregut en tren d’anada i tornada entre les estacions de Sarrià i Pl. Catalunya.

El taller té un cost de 75€ per persona i cal inscriure's omplint aquest formulari.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem