Una campanya teatral per denunciar comportaments incívics en els Ferrocarrils

Torna 'Agents Síbiks 007', la campanya d'FGC i l'Institut del Teatre per impulsar el civisme en el transport ferroviari

Aquest dilluns, dia 24 d'octubre, ha començat la campanya dels Agents Síbiks 007 de l'Institut del Teatre i els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) per fomentar el civisme en l'àmbit del transport ferroviari. Així, actors simularan conductes incíviques en les diferents línies dels Ferrocarrils per posar de manifest les molèsties que generen aquests comportaments.

Les actuacions escollides per sensibilitzar els usuaris se centren en cinc conductes incíviques que han estat triades a partir dels avisos que els viatgers fan a través de la funció d'alertes incíviques de l'aplicació d'FGC: posar els peus damunt dels seients, asseure's al terra o a les plataformes dels trens, asseure's als seients reservats, escoltar música amb un volum alt i fumar en espais on és prohibit fer-ho.

Un grup d'actors graduats de l'Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona escenificaran aquests comportaments incívics dins dels trens i a les estacions, interactuant amb els usuaris per transmetre, d'una manera lúdica i respectuosa, el missatge de foment del civisme.

Les representacions dels Agents Síbiks 007 tindran lloc a les dues línies metropolitanes d'FGC (Barcelona-Vallès i Llobregat-Anoia) en horari de matí (de 10.00 hores a 13.00 hores) i de tarda (16.00 hores a 19.00 hores) del dia 24 al 28 d'octubre, del 14 al 18 de novembre i del 19 al 23 de desembre.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem