Fires i mercats de Nadal a Sant Cugat

Sant Cugat ofereix diverses possibilitats per gaudir de l'artesania i productes nadalencs

Les fires i els mercats són una de les tradicions del Nadal i Sant Cugat no és una excepció. La ciutat compta amb tres propostes per les festes de Nadal i hi ha mercats nadalencs des de l'1 de desembre i fins al 5 de gener.

La plaça d'Octavià acull la Fira de Nadal per tercer any, organitzada per l'Ajuntament i l'Associació d'Artesans de Sant Cugat. Casetes de fusta d'artesans santcugatencs omplen la plaça del Monestir des de l'1 de desembre i fins al 24 de desembre.

Des de menjar típic d'aquestes dates com els turrons fins a elements de decoració, el mercat està dedicat a productes de Nadal. L'horari d'obertura és de les deu del matí fins a les vuit del vespre, menys els caps de setmana que tanca una hora més tard. El dijous pel matí està tancat per la coincidència amb el mercadet setmanal.

Altres propostes

La Fira de Reis s'ubicarà a la rambla del Celler a partir del 2 de gener FOTO: Artur Ribera

La rambla del Celler acollirà un any més la Fira de Reis del 2 de gener al 5 de gener. Una setantena de parades participen en aquesta mercat nadalenc que té l'artesania com a protagonista. Roba, bijuteria, elements de decoració, joguines o alimentació són alguns dels productes que es poden trobar. Estarà oberta de deu del matí a nou del vespre.

Finalment, el cap de setmana del 16 i 17 de novembre, Mercantic organitza un mercat de Nadal al seu espai i a l'avinguda de Can Graells. Entre les deu del matí i les tres del migdia.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem