La Fiscalia demana 18 anys de presó per l'acusat d'abús sexual a una menor a Sant Cugat

Els fets van tenir lloc al gimnàs de la Rambla del Celler fa dos anys, temps que l'home ha passat en presó preventiva

Sis anys de presó per delicte d'agressió sexual i dotze més per delicte d'agressió sexual amb penetració. Aquests són els anys que, segons ha avançat Cugat Mèdia, la Fiscalia demana per l'extreballador del gimnàs municipal de Sant Cugat situat a la Rambla del Celler que hauria abusat sexualment d'una noia de 16 anys a les mateixes instal·lacions.

Tal com avançava en el seu moment el TOT Sant Cugat, l'acusat va ser enviat a presó preventiva després de ser detingut pels Mossos d'Esquadra el 21 d'abril de 2021, quan la noia va denunciar els fets, i s'hi ha estat aquests dos anys.

Més info: A presó un home acusat d'abusar sexualment d'una menor a Sant Cugat

A banda dels 18 anys de presó, la Fiscalia demana 10 anys de llibertat vigilada per cadascun dels delictes que atribueix a l'acusat i que se li prohibeixi cap mena d'apropament i comunicació amb la víctima. Reclama també una indemnització de 10.000 euros per a la víctima per part de l'acusat i l'empresa gestora de l'equipament, Col·lectiu Fitness SLU, a la qual s'implica com a responsable civil subsidiari.

En el cas també s'hi va personar l'Ajuntament de Sant Cugat com a acusació particular, ja que "és un equipament municipal i hi havíem de ser", segons va anunciar l'aleshores tinenta d'alcaldia de Drets Socials, Núria Gibert.

Més info: L'Ajuntament, acusació particular en el cas de l'abús sexual al gimnàs municipal

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem