El Gall retorna el poder a l'alcaldessa i finalitza el Carnaval amb una sardinada

La festa de disfresses ha posat fi amb el retorn del Gall al Monestir i una sardinada popular a la plaça

La disbauxa del Carnaval ha cessat amb el retorn de la vara a la tinenta d'alcaldia, Esther Madrona i, d'aquesta manera, l'Ajuntament ha recuperat el poder del municipi novament. A la plaça de la Vila ha començat la processó de l'enterrament de la sardina, acompanyada de tambors i un silenci fúnebre, han posat marxat cap al Monestir. En arribar, el Gall s'ha acomiadat fins l'any vinent. La gent ha pogut gaudir d'una sardinada a la plaça d'Octavià i donar per finalitzat el Carnaval i les seves activitats.

El Gall retorna la vara de poder a la regidora de Cultura, Esther Madrona. Foto: Bernat Millet

El Gall retorna la vara de poder a la tinenta d'alcaldia, Esther Madrona. Foto: Bernat Millet

Més info: Així s'ha viscut el cap de setmana de Carnaval a Sant Cugat

El Carnestoltes s'ha viscut amb moltes ganes a Sant Cugat, amb una alta participació de la ciutadania. Després de dos anys de pandèmia, s'ha pogut gaudir de les activitats sense restriccions i els carrers i les places s'han tornat a omplir de vida. Des de l'inici del Carnaval amb el Ball dels Estirats i la recuperació del Cercatasques al multitudinari Ball de Gitanes, amb una participació que ha tornat a superar-se amb 528 balladors, i unes Comparses plenes de color i música. 

Retorn del poder. Foto: Bernat Millet.

Més info: 528 balladors han participat en el Ball de Gitanes de Sant Cugat

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem