contingut promocionat
 
LogoMERCATVELL

 

Gaudeix d'un hivern saludable

Un hivern healthy amb productes naturals, de qualitat i de proximitat

Quan pensem en l'hivern, sempre ens venen al cap els menjars consistents i calents que ens aportin nutrients i calories. Tot i això, també pots gaudir d’una dieta sense passar-te menjant: amb aquests consells podràs tenir un hivern healthy.

Quan facis la compra, aposta per productes naturals, de qualitat i de proximitat. Si tens temps, evita els productes light i prepara’t el menjar a casa. La gran majoria d’aliments prefabricats porten un munt de conservants i additius per allargar la seva duració i millorar l’aspecte. El menjar de casa és el més natural i sa, i a MercatVell trobaràs tots els ingredients que necessites per preparar els plats de la millor qualitat.

Si ets de les persones a qui li agrada molt el menjar i no et pots estar de tastar tot el que veus sobre la taula, aprofita els aliments amb proteïnes: carns vermelles, peix, llagostins, musclos, ous, llegums i productes làctics i derivats.

Has de tenir cura de no acompanyar aquests productes amb abundants salses per gaudir de tot el que vulguis.

Dietes proteiques no tan saludables

Les dietes proteiques no són les més saludables a l’hora de perdre pes, però després de les festes de Nadal no són una mala opció per no guanyar quilos de forma descontrolada.

També has de tenir en compte que si menges molt, és millor que ho facis a l’hora de menjar que a la de sopar, ja que de nit no fem exercici i no cremaràs tantes calories. Per això aprofita els menjars per posar-te les botes: cremaràs més calories que no si t’atipes durant el sopar.

Aquest hivern no oblidis utilitzar el sentit comú: si un dia et menges una caixa de bombons de xocolata, intenta controlar-te l’endemà per compensar. Encara que a tots ens agradaria fer-ho, no és el millor que li pots regalar al teu cos i la teva salut.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem