contingut promocionat
captura de pantalla 2019 10 30 a las 12 46 08

 

Gaudeix amb els teus fills d'una experiència sensorial

FGC et porta al CosmoCaixa, un museu que encisa des del primer moment els visitants de totes les edats

Estàs pensant a fer d'un dia normal un dia especial? Vols gaudir amb els teus fills d'una experiència sensorial? Doncs ho pots fer al CosmoCaixa! El Museu de la Ciència de l'Obra Social "la Caixa" ofereix una oferta museogràfica permanent en un espai en el qual es mesclen experiments, objectes, animals, plantes... per proporcionar al visitant estímuls i emocions en favor de la ciència.

 

captura de pantalla 2019 10 31 a las 10 24 28


La visita al CosmoCaixa la pots fer a través del bitllet combinat d'FGC, un bitllet que inclou el trajecte d'anada i tornada amb tren fins a l'estació d'Av. Tibidabo i l'entrada a aquest reconegut museu. A més els menors de 16 anys i els clients de "la Caixa" tenen entrada gratuïta, pel que només cal adquirir un títol de transport no combinat. 

 

La sala de l'Univers FOTO: Cedida

La Sala Univers del CosmoCaixa FOTO: Cedida


Tot el que t'estalviaràs amb el bitllet combinat

Amb el bitllet combinat no hauràs de fer cues per comprar l'entrada al CosmoCaixa i anant amb tren t'estalviaràs el trànsit d'entrada i de sortida a Barcelona, fums i mals de cap per aparcar. Tot fent una passejada podràs anar de l'estació de l'Av. Tibidabo a CosmoCaixa per l'avinguda i veure la diversa arquitectura de la zona.

FGC et porta al CosmoCaixa, un museu que encisa des del primer moment els visitants de totes les edats. En el centre podreu experimentar com es va formar l'Univers, com és un tros de bosc de la Selva Amazònica o descobrir els diversos hàbitats dels éssers vius de qualsevol lloc del món.

 

El bosc inundat del CosmoCaixa FOTO: Cedida

El bosc inundat del CosmoCaixa FOTO: Cedida

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem