contingut promocionat
Policlínic torreblanca Sant Cugat L

 

GluteoLIFT la tècnica que està revolucionant la remodelació de glutis

L'objectiu de la tècnica GluteoLIFT és l'aixecament i reafirmació dels glutis alhora que elimina la cel·lulitis i la pell de taronja d'aquesta zona

La tècnica GluteoLIFT combina diferents tractaments estètics per abordar les zones de gluti i cartutxeres amb l'objectiu d'aixecar i reafirmar els glutis alhora que elimina la cel·lulitis i la pell de taronja d'aquesta zona. Aquesta és la darrera tècnica que ha incorporat Policlínic Torreblanca per solucionar inquietuds estètiques.

300x600 Tot stqgat

 

La tècnica GluteoLIFT combina els tractaments de lipolàser i Bodyshock® i ens ofereix uns resultats duradors. La tecnologia lipolàser és un procediment que es realitza amb un làser de baixa freqüència i aconsegueix eliminar el greix localitzat al voltant dels glutis i donar-los una aparença més tonificada i ferma.

Mentre el tractament bodyshock® ens ofereix una solució corporal de resultats contrastats per a la cel·lulitis i la flacciditat corporal.

Com es realitza GluteoLIFT?

El principi de tot tractament és un diagnòstic, per això el Policlínic Torreblanca ofereix una primera visita informativa gratuïta on conèixer al Doctor/a i poder valorar el cas de cada persona de manera particular. 

Una vegada concretat que el o la pacient és pot fer aquest tractament, el procés s'inicia amb la sessió de lipolàser.

El lipolàser és un procediment que es fa a través de petites incisions en la pell, a través de les quals s'introdueix una petita fibra òptica que emet energia en la zona on es troba el greix. Aquesta energia escalfa i fon el greix localitzat en l'àrea objectiu, la qual cosa permet que s'elimini de manera més fàcil a través de la succió.

Per obtenir un resultat òptim i durador en les següents setmanes elaborem un protocol Bodyshock® personalitzat que inclou una combinació de tecnologies i productes per aconseguir una remodelació corporal completa.

Entre els beneficis del GluteoLIFT podem destacar que els resultats s'assemblen als d'un lífting quirúrgic, sense els inconvenients que comporta una cirurgia. A més, aquesta perfecta combinació de tractaments estimula la producció de col·lagen i elastina, la qual cosa ajuda a millorar la textura i l'aparença general de la pell dels glutis.

Si estàs interessat/a en saber més sobre aquest tractament, ara tens una primera visita informativa gratuïta. Sol·licita-la al telèfon 93 515 39 99 o a Policlínic Torreblanca.

 

Policlínic Torreblanca

Avinguda Torreblanca, 2-8, 1a planta

Sant Cugat del Vallès

Telèfon: 93 589 18 88

www.grup-policlinic.com

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem