contingut promocionat
Policlínic torreblanca Sant Cugat L

 

Perdre pes guanyant salut

Millora els resultats amb una dieta totalment personalitzada que elabora un metge especialitzat i qualificat en nutrició amb la primera visita gratuïta

Si ara que s'acosta l'estiu t'has fixat com a objectiu perdre pes de manera saludable i defugir de les dietes miracle que són un risc per a la salut i a més, faciliten l'efecte rebot, Policlínic Torreblanca inicia la campanya Perdre pes guanyant salut.

 

policlinic bAra pots accedir a una visita mèdica gratuïta de nutrició que ofereix la campanya Perdre pes guanyant salut, que realitza la Dra. Canela i que elaborarà un pla de pèrdua de pes segur. El pla inclou un estudi mèdic del cas per aconseguir perdre pes, i fer-lo sostenible al llarg del temps.

A la visita en beneficiaràs d'un assessorament mèdic personal amb la millor tècnica de pèrdua de pes i d'un acompanyament nutricional per seguir la rebaixa de pes.

Durant la visita, els professionals mèdics de Policlínic Torreblanca aconsellaran la dieta sense posar en risc la salut i aconseguir, mitjançant una reeducació alimentària, mantenir el pes saludable al llarg del temps. Reserva la teva primera visita gratuïta a la web o trucant al telèfon 93 515 39 99.

Policlínic Torreblanca

Avinguda de Torreblanca 2-8 planta 1 Mòdul G

Telèfon: 93 515 39 99

grup-policlinic.com

Més informació
 
Comentaris

Destaquem